Huurvoorwaarden Hermesavontuur

Regels voor de huurder:

De huurder heeft een minimumleeftijd van 24 jaar en beschikt minimaal 2 jaar over een geldig Nederlands/internationaal rijbewijs. Er wordt een kopie of foto van gemaakt voor vertrek. Deze foto of kopie wordt bewaard in de administratie van Hermesavontuur. Voor alle andere chauffeurs gelden dezelfde voorwaarden.
 
De huurder zorgt ook voor een geldig identiteitsbewijs ter controle bij het ophalen van de camper. Ook daarvan wordt een foto of kopie van gemaakt en bewaard in de administratie.
 
De huurder is zich er van bewust dat hij met een oldtimer op avontuur gaat. De camper is met liefde gerestaureerd en is voor de echte liefhebber. Respecteer hun beperkingen en heb vooral geen haast.
 
De huurder houdt zich aan de adviessnelheid van 80 á 90 km/h. Het bedienen van en het rijden in een oldtimer is compleet anders dan je gewend bent. Let daar op en pas je rijstijl aan!
 
Bij het ophalen van de camper krijgt de huurder een instructie en een zeer uitgebreide handleiding van de oldtimer. Als er bij schade blijkt dat er niet volgens de instructie is gehandeld dan is de huurder aansprakelijk voor de schade.
 
Bij pech of schade tijdens je avontuur neemt de huurder z.s.m. contact op met de verhuurder zodat de verhuurder in overleg met de huurder kan zoeken naar een passende oplossing.
 
De oldtimer is ten alle tijden rookvrij.
 
In de camper zijn huisdieren niet toegestaan.
 
De huurder krijgt de oldtimer met een volle tank mee, graag ook weer afgetankt retour. Mocht dit om een of andere reden niet lukken dan worden de kosten van de brandstof van de borg afgehouden.
 
De huurder is ervan op de hoogte dat rijden onder invloed en drugs ten strengste verboden is en dat alle bestuurders over een voldoende geestelijke en lichamelijke conditie beschikken.
 
De huurder is ervan op de hoogte dat in de oldtimer achterin geen gordels zitten. Het gebruik van de zitplaatsen achterin zonder gordel is geheel op eigen risico.
 
De huurder is op de hoogte dat de oldtimer alleen mag rijden in Nederland.

Reservering, betaling en borg:

De reservering gaat via de website van Hermesavontuur, via de mail of telefonisch.

De reservering geeft de intentie van de huurder om een overeenkomst aan te gaan met Hermesavontuur.
 
De verhuur is inclusief volledige inventaris.
 
Na de reserveringsaanvraag krijgt de huurder binnen 24 uur een huurovereenkomst en factuur toegezonden. Deze overeenkomst dient bij het ophalen van de camper samen ingevuld te worden. Hierbij worden de kopie en of foto van rijbewijs en identiteitsbewijs toegevoegd. Daarna wordt de overeenkomst door beide partijen getekend.
 
Naast de huurprijs betaal je als huurder ook een borgsom van 500 euro.
 
De volgende betaalwijzen zijn mogelijk: bankoverschrijving of iDeal.
 
De borg van de oldtimer wordt uiterlijk binnen een week na terugkomst volledig teruggestort . Eventuele schade of andere kosten worden in mindering gebracht. Schade of verlies van inventaris vallen hier ook onder.
 
Als blijkt dat de borg niet toereikend is om de schade te betalen waarvoor de huurder aansprakelijk is heeft de verhuurder het recht om de gehele borg in te houden en het restant op de huurder te verhalen.
 
Zijn er meerdere schades ontstaan in één huurperiode, dan heeft de verhuurder het recht per schade het eigen risico te verhalen op de verhuurder.

Annulering:

De huurder dient te annuleren per telefoon of via de email. De annulering is pas definitief als Hermesavontuur dat bevestigd heeft.
 
Bij annulering is de huurder afhankelijk van de resterende tijd tot de huurperiode verschuldigd:
-25% van de huursom tot 8 weken voor aanvang van de huurperiode.
-50% van de huursom tot 4 weken voor aanvang van de huurperiode.
-75% van de huursom tot 2 weken voor aanvang van de huurperiode,.
-100% van de huursom vanaf de aanvangsdatum.
 
Eerder terugbrengen van de oldtimer geeft geen recht op restitutie van de gehele of gedeeltelijke huursom.

Patrick Vallant: 06-11866763
© Copyright 2022, Hermes Avontuur. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat